Wednesday, February 18, 2009

Be a sport, forward funny mails.

Daca tipul asta e atat de misto incat are capacitatea de a se autoironiza in halul asta si sa-i iasa (ceea ce sper ca face... ?!), atunci imi permit sa preiau mingea de la fileu si sa ma joc o varianta de "Your mamma's so fat...", pe marginea filmului. Mi-a facut ziua cand l-am primit, asa ca merita un post pentru ca e de-a dreptul demential. Asa ca:

1. Dupa cum spuneam, Beyonce who??

2. Motto-ul lui, rostit in fiecare seara, inainte de culcare, motivatia pentru a merge mai departe, pentru a invata inca o miscare si inca o miscare si inca o miscare: "i'm bringing sexy back."

3. Eu zic ca are sanse sa aiba odata si odata corpul lui Beyonce. Sanii ii are, mai cu burta sa faca ceva. Dar, vesti bune! Brad si Angelina au intrat deja in tratative cu el ca, imediat dupa nastere, sa intocmeasca actele in vederea adoptarii tripletilor ce-i poarta, ca el sa se poate dedica fara impedimente carierei de dansator. Oh, you Brad and Angelina, you...

4. Baietii de la YMCA sigur i-au dus dorul saptamanile cat a exersat coregrafia.

5. Nu cred ca Oprah n-ar avea ceva de zis cu privire la acest film. Ma gandesc ca a devenit atat de popular, incat va promova body-urile negre si le va pune pe lista "Oprah's favorites", oferindu-le cadou celor din public care vor tipa de extaz si vor varsa o lacrima, nevenindu-le sa creada.

6. Daca majoritatea homosexualilor se simt femei in corpuri de barbati, el are o problema mult mai grava. Dupa atitudine si talentul la dans (pe care nu-l putem nega), el e o negresa ofuscata, dracoasa rau, sexy de mama focului, toata fibra si muchiulet, prinsa intr-o tona de grasime... Tu cum te-ai simti??

7. Jay-Z, pazea!! Daca e asa de pasional vis-a-vis de Beyonce, fii sigur ca ravneste la barbatul ei.

8. Daca as avea un prieten gay, as vrea sa fie el si nu as accepta sa umble imbracat in altceva decat spandex, all spandex, all day long. Mi-ar ridica moralul din uber multe puncte de vedere.

9. Filmul l-a pus el pe net sau a ajuns printr-un concurs ciudat de circumstante? Sper ca el. Asta arata ca are cohones. Nu ca outfit-ul lui nu ne-ar arata ca are ...

10. Ma gandesc la mama lui... cred ca e mandra de fiul ei. Sigur tot cartierul stie de his little routine ;)), cum s-a ajuns el in viata, manaca-l-ar mama de baiat frumos!

11. Indiferent care ar fi numele lui, care banui a fi Jerry (nu stiu de ce, dar are fata de un Jerry) cred ca e mai mult decat obisnuit sa fie salutat pe strada cu "All the single ladies! All the single ladies!"

12. Mi-ar placea sa-i vad fata lui Simon Cowell de la American Idol daca s-ar prezenta la o preselectie... Si da, pun pariu ca e american.

13. Daca a facut-o sa-i faca in ciuda unui fost iubit care n-a vrut sa-l ia de sotie si care i-a spus ca nu e pe atat de sexy pe cat e Beyonce, ala isi roade unghiile de ciuda acum ... presimt ca a lovers quarrel a declansat asta.

14. Pun pariu ca a facut cura de slabire inainte sa fie multumit de modul in care arata si sa se decida ca e momentul sa faca filmul. You know how us girls are.

15. Daca adaugi un tutu alb body-ului, eu zic ca ar fi perfect ca prima balerina in Lacul lebedelor. Si da, as plati sa-l vad. Le-as lua tuturor prietenilor mei bilete in primul rand.

16. Asteptam cu sufletul la gura filmul cu coregrafiile urmatoarelor videoclipuri: Kelis-Milkshake, Christina Aguilera-Dirty, Ben Benassi-Satisfaction, Chris Isaak-Wicked game, Khia-My neck, my back... Ssssssexy!!

PS Multumesc Micky pentru forward.

1 comment:

Amelia said...

Tu esti fie uber deprimata, fie ultra easily amused. Nu vad vreo alta explicatie pentru care ai fi ridicat 16 puncte diferite de debate pe baza clipului astuia.

But you have been missed :D